Trogna och lojala!

Men alltså jag blir ju nästan rörd. När jag ser att det fortfarande är sidvisningar på min blogg trots en hyffsat bristande förmåga till att uppdatera... Det ger mig ju lite inspiration till att klämma fram ett inlägg.
 
Jag saknar bloggen, något så oerhört. Jag saknar att kunna skriva av mig mellan varven, dela med mig av det roliga som händer, ge mig själv lite push till att prestera bättre i träningen. Blir arg att jag inte skrivit mer sedan vi fick våran lille grabb, eftersom det är så oerhört praktiskt OCH KUL att kunna gå in på sin blogg och minnas tillbaka ordentligt. Men jag skämtar inte kring hur bristande tiden är, jobbar heltid, lämna lillen på förskolan, leka med honom och utöver detta ordna med villa/trädgård och rodda fram romantiken i ens förhållande.
 
Men nu är läget såhär, att jag är på tjocken igen... alltså jag har både blivit lite kraftigare sen min senaste träningmani, men det är ju en till bulle i ugnen som bakas.. Alltså, jag är gravid i v. 20. Beräknad ankomst för en till liten grabb den 2 maj 2017. Jag och Johan (Trapz Torkel) är utom oss av glädje och hormonerna flödar.
 
BTW, vi har ett gym på jobbet som jag styrt upp, så nu får jag uppdatera kring mina bäckenstärkande övningar ;)
 
 
 
 
 
 
#1 - - Moa:

Men alltså, vad sjukt. Har inte kollat bloggen på en evighet, men så hittade jag min gamla iPad och surfade in samma dag som du gjort detta inlägg. Läskigt. Vem är du egentligen?

#2 - - Moa:

Btw, stort grattis såklart! Skäl att börja blogga. Det behövs en rolig Prego-mamma-blogg. Kanske peppar mig att börja baka jag också.

Svar: It's the faith of destiny Moa. Du är ju by far min mest lojala läsare av de alla. Det får nog bli så, allt som jag sagt att jag inte ska, blogga om barn och graviditet. Men jag har ett starkt behov att skriva av mig så det är nog bara att göra det innan jag blir skogstokig... Men vad kul, om ni också går i tankarna, med ett litet syskon till eran klimp!
Fitnessfittan