Glamma mamma

Det är en sak jag stör mig kanske lite oprovocerat på egentligen... men det är när människor använder sig av ordet/hashtaggen "glamma-mamma". Alltså vad fan betyder det egentligen? Det finns ingenting som är glamouröst med att vara morsa. Har sett att folk använder det när de går och fixar sitt hår eller gör sina naglar, (och har fött ut en unge någon gång i sitt liv), men att använda sig av det i det sambandet är ju licksom inget moderligt... Skulle förstått det om någon hade smetat in ansiktet med sitt barns välling, som en ansiktsmask, och sedan skrivit glamma-mamma. Annars, så fånigt. Skit samma, dagens totalt orelevanta gnäll. 
 
Har haft sån träningsvärk i baksida lår idag. Skulle ändå träna efter jobbet. Jag passar på de dagarna jag har ork, för vet att det kommer dagar då jag inte ens kan tvinga mig. Som tur var fick jag sällskap av kollegor på jobbet, nog för att de körde en ganska ansträngande cirkelfys, men jag fick iaf lite annat att tänka än mina egna repetitioner.
 
Flyes i cablecross 12x4
Hantelpress/lutande 10x4
Knäböj m. roddrag 12x4
Knästående crunches i cablecrossen 12x4
Latsdrag bred fattning 10x3
Rodd i jägarvila (cablecrossmaskin) 12x3
Hantellyft åt sidan 10x3
Plankan 1 m 30 sek på fötter
Plankan 1 m 30 sekunder på knä
 
Sen var jag såpass mör att det var halvsegt att hålla i ratten på vägen hem. Men min kära man hade lagat sjukt god torsk med ris och sås som jag fick avnjuta med lillgrisen (Viggo) i knäet. Sedan fick jag krupit ner i Viggos säng och läst "Kaninen som inte ville sova" i halvsunkiga träningskläder med en liten som låg och drog mig sårig i ena bröstvårtan. Det är livet det. #glammamamma
 
 
Visa fler inlägg