Om sanningen ska fram.

Okej vänner. Först och främst, förlåt.
 
Förlåt att jag inte bloggat på väldigt, väldigt länge. Förlåt att jag inte kommit med en anledning varför utan bara smygit iväg ut i tomma intet. Förlåt att jag inte svarat på mail, frågor och era fina kommentarer. Idag ska vi leka en lek. En helt vanlig frågelek där ni får ett par svarsalternativ och därefter får skriva A), B), C) eller D) i kommentarsfältet. Det ni vinner är ära och berömmelse ;)
 
 
För att det inte ska bli alltför klurigt kan jag berätta att det har med både mitt fysiska och psykiska välmående att göra och här får ni bilder att kika på för att kunna glutta på och göra slutsatser.
 
 
Bild tagen i ett annat decennie känns det som.
 
 
Sletet ansiktuttryck och aningen pösigare? Bild tagen för ca 6 veckor sedan. Och vilka bröstmuskler jag ligger inne med..
 
 
Bild tagen för 1 vecka sedan... Inga kläder passar längre.
 
(Ber om ursäkt för stötande material.... ska hitta en lämpligare bild snarast)
 
 
 
Anledningen till att fitnessfittan inte bloggat särdeles ivrigt det senaste är att...
 
A) Hon har blivit laktosintolerant. 
 
B) Hon har lagt all sin fokus på bulk för att nu börja deffa och anmäla sig till Luciapokalen 2014.
 
C) Hon har levt på tröstmat och bärs i 6 månader och streamat alla säsonger av the Wire.
 
D) Hon har en gladiator i magen och är inne i 6:e graviditetsmånaden.
 
GO WILD NU, ingen gissning är dålig!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Peter:

Lätt! Fisnödig ser du inte ut att vara så A går bort. Det värsta hade varit alternativ B för då hade det inneburit att du blivit en fjolla! Det är bara hårda grabbar som tränar för utseendets skull och vill ha bulliga former på kroppen! Alternativ D är du för fjuttig för och då hade mjölkbehållarna krävt mer utrymme.

Det är naturligtvis alternativ C som är rätt svar. Vissa ledtrådar till vad som utlöst denna härdsmälta får man kanske om man tittar på vad som ligger utspritt i rummet... Glädjande är iaf att du inte har förlorat din humor och avslappnade stil gentemot din egen person.

Jag hoppas du har brutit ihop vad du ska nu annars får vi väl vänta lite till på din återkomst. Hmm...tänk nu om jag gissat fel...nä! Jag antar att du inte är sugen på en plåtning då? Kan vi läsare göra något för att återföra dig till livet eller det räcker att vi bryr oss trots att åtminstone undertecknad eg inte har en aning om vem du är?