Träna hårt, dö stark.

Gammalt myntat ordspråk av filosofen Lats-Linn.
 
Satjäkel, jag har ju flera pass jag inte skrivit om nu. Bara för att det står still här på bloggfronten så innebär det inte att jag inte tränar, snarare tvärtom. Jag tränar, pluggar, försöker förstå mig på livet och har helt enkelt inte så mycket tid att lägga ner på att skriva om reps i powerracket även om det vattnas i ögonen på mig när jag får framföra min poetiska ådra kombinerat med min skivstångsfetisch. Igår blev det bra tryck i benen då jag satte upp ett pass med mer fokus på explosiviteten.
 
Benböj framfördes med flera olika set. Lassade på 100 pannor och satte en bänk under mig som jag satte mig ner på så långsamt som möjligt (med de 100 kilona vilandes på axlarna och sedan efter ett par sekunders vila satte det av mot himlen). Rätt upp flög de, körde alltså excentriskt och sedan så explosivt som möjligt upp. 5 rep x4. Lassade av till 30 kg och körde 12x3 utfall på varje ben för gluteus maximus.Drog av 30 min enbart för axlarna och när de inte ville sig mer så gick jag vidare till benpressen 6-8x4 på 60 kg för att få snabbt pump tillbaka i benen. Allting avslutades med intervaller på box blandat med 5 min planka. 
 
Idag gick jag upp tidigt för en 60 min promenad som avslutades med 30 snabba min på gymmet. Biceps och triceps och lite rygg stod på schemat. Inga konstigheter med det. Dagens 2:a pass blev rygg med LL. Hon kallas ju inte Lats-Linn för intet. 1 km rodd som uppvärmning tätt följt av 8x4 chins + 8x3 excentriska chins. Hantelrodd 25 kg 6x4 följt av stående skivstångsrodd 8x4 med 2 mjölksyreset. Inte var det slut här utan dropset i både kabel för latissimus dorsi (sittandes med curlhandtag) med ytterliggare ett dropset med kickbacks. Allting avslutades med vad jag förslagsvis valt att kalla för lilla sjöjungfrun då man ligger på sidan i all sin prakt snett över en bänk och drar enhandslatsdrag... även detta blev 8x4 +2 mjölksyreset. Övertygad om att inte kunna räcka upp handen i skolan imorgon tackar jag ovansstående makter att vi inte börjar förrän klockan 11.