Fullt ös, medvetslös.

Drog ett brutalt bra bröstpass igår. Idag på golfbanan sved det till som bara attan i pectoralis major när jag svingade järnsjuan. Skrattretande när det är tokjobbigt att skjuta iväg 45,93 g bollar... (Faktiskt maxvikt för en golfboll)... Men så går det.
 
Efter att ha ätit yoghurtglass med Viking Woman drog vi bort till 24/7 för att möta upp Lats-Linn. Passet såg ut som följer:
 
Snedbänk
40 kg 10x4
Sned hantelpress
20 kg hantlar 8-9x3
Butterflies
9 kg 16 reps drop 4 kg 25 reps
9 kg 12 reps drop 7 kg 15 reps
Flies i kabelcrossen
12,5 kg 10x3
10 kg 12x2
Armhävningar till fail
Pullovers
Kettlebell lyft (axlar)... fick avsluta passet
 
Kändes framförallt gött att kunna få till 8-9 reps med 20 kg hantlarna på den sneda pressen. Tror den värsta värken kommer därifrån. Träningen känns riktigt jäkla rolig nu, det går framåt och kroppen börjar responda.
#1 - - Peter:

Dåligt med djupa brandmansböj på sista tiden... Kanske dags för en dubbelmacka över axlarna :)

Svar: Oj oj, tro mig jag böjer på ordentligt! Har fått en svacka i uppdateringen bara... drog några reps på 130 pannor i onsdags men ska bygga upp en riktig djävulsvecka för böjen snart har jag tänkt. Tiiiimber ;) Tack för inspirationen Peter :D
Fitnessfittan

#2 - - Peter:

130 skojar man inte bort! Du är alldeles för bra för att inte tävla i styrkelyft eller strongman. Har du något sånt i tankarna? Har förresten en länk till dig jag inte vill publicera här, letar upp dig på fb sen. Kör hårt, bli starkare än grabbarna!