Låt mina knytnävar övertyga dig.

Hej. Jag känner mig poetisk så här kommer en dikt om MMA.
 
Varje gång man tar ett nytt grep är det svårt att va ödmjuk.
Folk snurrar runt, tappar balansen som en sjösjuk.
Sätt dig i min guard så ska du få se på fyrverkerier,
efter att man krossat någons revben är det lågt på frierier.
Vad var det du kallade mig, ett litet svin?
Försök väsa fram det en gång till när din nacke vilar i min giljotin.
 
Hahahaha. Hade väldigt roligt med underbara Amy idag när vi körde mma passet ihop i ren hybrisfrossa. Den här tjejen är så rolig, garvade mig igenom hela passet idag. En sån där brud som bränner av 20 km löpning innan passet, för att hon tycker det är roligt. Jag gillar också att ha roligt (strypa ut folk och äta jordnötssmör). En riktig 10:a iaf, kolla hennes läge : TA MIG TILL AMY
 
Idag var det fokus på mycket försvarsläge, och att ta sig ur t.ex. kvartsguard och halvguard, ganska okrävande pass med mycket teknik som var igenkänningsbar sen tidigare. Sista fysen lade grund för än mer smärta i min stackars gluteus maximus som inte har åkt på något annat än stryk det senaste. Lika bra, I command you to grow. Weak ass motherfucker. You don't tell me what to do, I tell you what to do, and I demand you to grow. Lite så jag rullar när man gör sitt asstalk. Fysen bestod av Halo's med 15 kg viktplatta, utfallssteg med 15 kg viktplatta och jägarvila med 15 kg viktplatta. Har aldrig tidigare kört jägarvila med viktplatta, det var en go en. Tror den hamnar på Mos-listan.
 
Igår var en bra dag. Tog med mig favorit Torkel till gymmet och köttade ett kort men intensivt benpass innan thaiboxen. 10 min uppvärmning, han löpning, jag crosstrainer sedan fick benpress maskinen känna på quads av stål. Them legs of lightning.
 
Benpress
70 kg 12 reps
80 kg 12 reps
90 kg 12 reps
100 kg 12 reps
110 kg 10 reps
120 kg 8 reps
130 kg 6 reps
140 kg 5 reps
 
Knäböj
60 kg 12 reps
80 kg 12 reps
90 kg 10 reps
100 kg 8 reps
 
Sen vart det thaibox i 75 min. Jag fick håll efter 15 min så det var på ren och skär vilja man tog sig igenom de resterande 60 min. Lika jävla svettigt och intensivt som vanligt. Det här passet är helt galet, jag älskar det så mycket. Speciellt skoj att Torkel var med, som jag för några år sedan brottades med i MMA:n. Blev lite rädd ett tag när han efter 45 min blev helt sjövild och knäa mitsarna så jag trodde att jag skulle behöva åka med dem till plåsterkåken men vad gör man inte för lite närhet. Imorgon drar jag till Malmö för att kolla Queen of the ring, någon annan som ska till Wrestling palatset på lördag?
 
Bon voyage