Ny start, nya möjligheter.

Detta året har jag redan spenderat över 90 h, typ 4 dygn på resande fot. Magiskt, kul och lärorikt. Jag önskar att jag har möjligheten att kunna resa mycket i mitt liv, och att jag har möjlighet att resa på ett sätt som inte sabbar miljön fullkomligt, som jag haft lite dåligt samvete för det senaste. Men iaf, lite frisk alpluft innan tentamen imorgon har ju inte dödat mig. Ni som följer mig på instagram @fitnessfittan har nog redan fått se lite. Annars.
 
Behövde lite hjälp med att stå på händerna. Någon som testat i pjäxor? Alla tiders.
 
 
Kvällsmys och jägerkrök.
 
 
Någonstans ovanför molnen.
 
Veckan i alperna gav mig bra stomme för benen. Första gången i mitt liv jag kunnat åka skidor så många dagar i rad utan en tillstymelse på träningsvärk. Ätit flera kilo godis och känner mig så uppsvullen att jag har ont i huvudet. Ikväll bär det av till MMA:n och såsom en längtar. Tenta imorgon. Har jag redan sagt, kan tilläggas att jag har lite ångest. Tror den kommer fucka mig big time.
 
 
 
En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: alperna, bygga ben, frankrike, val thorens
#1 - - Moa:

Välkommen hem! Vad pluggar du egentligen? Lycka till på tentan!

Svar: Jag läser idrottsvetenskap, imorgon är ytterliggare en tenta i fysiologi/anatomi. Jag mitt mongo har läst på lagom fel saker under resan i Frankrike... Hahaha... Det löser sig, det gör det alltid ;)
Fitnessfittan