Regn och smak av midnatt.

"If you like Pina Coladas, and getting caught in the rain.
If you're not into yoga, if you have half-a-brain.
If you like making love at midnight, in the dunes of the cape.
I'm the lady you've looked for, write to me, and escape."
 
 
Den här låten passar min sinnesstämning och humör för kvällen. Ute porlar det av kallt Göteborgsregn, så jag har tänt lite ljus och har filtat till mig i soffan för första gången på hela dagen. Direkt efter MMA passet hade jag sådan energi att jag drog hem, rev av en raggardusch (such a lady) och drog ner på gymmet igen. Ett hårdhudat armpass blev det. Gjorde uthållighetscurls 30-20-10 på 15 kg, varvar med tricepspress 15 reps med hantel x3. Liggande tricepspress 3 set 25 rep. Koncentrationscurls 10 kg 10x2, och statiska excentriska varvat därimellan. Lutande hantellyft, 25 kg 15 x2, mjölka ut 15 reps igen på 12,5kg 15x2. Axelpress, 12,5 kg 15x3. Stående hantellyft åt sidan, 7 kg 12x3 och stående hantelpress, 3 kg 15x2 (kändes som att jag tryckte upp 30 kg där mot slutet... haha). Pump som fick det att pulsera i hela kroppen på mig och vid de sista forcerade repsen där Sofia hjälpte mig att hålla motstånd trodde jag att armarna skulle antingen falla av eller explodera. Gjorde det vanliga och brast ut i gapskratt som vanligt när saker blir sådär riktigt obehagligt jobbigt.
 
 
 
Kvällen avslutades med att kolla på The Secret Life of Walter Mitty. Utan tvekan något av det mest magiska jag sett i filmväg. Fick mig i samma underbara känslotillstånd som den gamla goda Yes Man med Jim Carrey.
 
Watch it.
 
 
#1 - - Robin:

Tänkte bara säga att jag är lite avis på din fysik och att det är kul att det finns tjejer som kör MMA i Sverige. I vår klubb är det nästan inga tjejer som kör vilket är lite synd.

Nåväl, kör på och lycka till =)


Svar: Heeeej! Tack som bara den, den har jag kämpat för och är inte klar en. Slår vad om att du skulle lösa vilken fysik du än ville om du bara gav dig hän :) Tråkigt, kolla med ledaren om det går att fixa lite reklam för klubben eller fixa en tjejgrupp "prova-på" så kanske fler vågar sig på?
Tack igen för dina fina ord.
Fitnessfittan