HTFWABL

På MMA:n idag fick jag så mycket sparkar i magen att jag kände kesosmak i tonsillerna. Det är lite den där, man vill gärna verka som att man inte alls får ont. Utan kör ett "Bra, bra, bra jobbat" sen jävlar tar jag i från tårna innan jag ger en spark tillbaka och drar en - Surpriiiise, skitunge.
 
Näää... jag skojar bara. Alla vet att jag älskar att få stryk. Jag har haft det lite tufft det senaste bara. När saker och ting inte går 100%, lite som att få en gaffel i ögat. Kuggat en tenta, fått stryk, gått upp i vikt, känt mig lika pösig som en marshmallow. 
 
Gått i skolan från 9-17 idag. Och så fort jag kommer hem från skolan inser jag att jag måste fortsätta plugga för att hänga med på morgondagens lektion. Så lever jag på energidricka, kaffe och pwo för att orka. Sedan mår jag så illa att jag inte får i sig ordentligt med mat och är påväg att däcka i soffan. Då går jag istället ner till gymmet, springer på löpbandet och kör tunga frivändningar (tungt och tungt men var väl uppe på 50 och lattja) innan jag drar iväg på MMA:n. Massa ståendes idag, grymt roligt, känns bättre och bättre med ståendes fighting och så fort jag får in några bra slag så säger jag "Förlåt om jag gav dig en lite för hård snyting" och så vägrar jag erkänna att det kändes så bra att jag blev lite blöt i byxan. 
 
Föresten, ni som gillar MMA. Kanske såg när Andersson Silva bröt foten? Fruktansvärt ögonblick. Men ingenting i den här bloggen är politiskt korrekt så här erbjuds ett litet klipp med tips på hur man kan fightas om någonting sådant händer.
 
 
 
Jag är så trött så det svartnade för ögonen för 5 timmar sen och jag måste hinna leka lite med mina pappersdockor innan jag går och lägger mig så ha det gott nu amigos.