Choke em.

Sov ca 5 timmar inatt så drog i mig redbull+pwo innan MMA passet denna kväll. Tur var väl det för fick köra med den största killen i gruppen i 90 min. 95 pannor spänst och sexappeal kan jag också uttrycka det. Tur att man tränar MMA, hade haft svårt att föreställa mig själv få rulla runt med den sortens kött annars. Förlåt om jag är kvinnogris igen, kan ju även berätta att han är väldigt duktig teknisk och sjukt explosiv och stark.... och snygg.
 
Har nu gått en vecka på "diet" alltså håller mer uppsyn över vad jag stoppar i munnen (förutom på mma:n där kan allting hända) än vad jag vanligtvis har. Äter fortfarande min majonäs och jordnötssmör och kör mer sparsmakat på kolhydrater och skit (godis, glass, läst etc). Skit endast i den bemärkelsen att det är svårt att bygga muskler på. Annars är det livet goda, ni vet att jag är en hobbytjockis.
 
Fett har redan börjat släppa, eftersom jag befann mig i mitt mest "slappa" tillstånd på 18 månader så känns det som att kroppen ber lite om att få komma tillbaka och energin är uppe i taket. Det gör mig dock orolig att jag direkt känner att sömnen blir lidande, det är ett jävla spektakel att få iordning det här med återhämtning. Gasen i botten, drämmer även till med en kreatinkur så ska vi se vad som kan ploppa fram på några månader.