Box, bedrövan och bröst.

Har varit på boxläger hela helgen. Igår kom jag dock 5 timmar försent (5 timmar, vem gör så?). Men var på en jäkligt rolig fest dagen innan som i alkoholens tecken blev högprioriterat. Lägret hölls från 9-16 bägge dagarna så jag har ju fått min beskärda del av box och föreläsningar ändå. MMA:are som man är så hade jag inte mycket att bevisa i boxningen, här fick man ju inte kämpa för att få någon att slicka golvet då en KO inte var någonting eftersträvansvärt. Vilka stjärnor man fick träffa! Atletiska, agressiva och ambitiösa. Mycket bra som börjar på bokstaven A (Alice). Men verkligen, vad mycket härligt folk, så jäkla duktiga, accepterande och medvetna.
 
 
Igår efter passet så gick jag hem för att sedan vända i dörren och gå ner på gymmet. Behövde ett bröstpass, men jag var inte stark kan jag säga. När 40 kg i bänken sved som det gjorde igår så börjar man undra hur mycket på latsidan man legat. Så, körde en egen liten multiövning med bänk, frivändningar och enhandsdrag i kabelmaskinen. Gick även på massa sets med bröstpress både med hantlar och i maskin. 
 
Idag hade jag min första "boxmatch" och helvete vad stryk jag fick. Tjejen jag gick emot var kickboxare sen 2009 och hade gått många matcher, tyngre än mig, skickligare än mig och mer agressiv än mig. Herre vad utlösande det var. Behövde verkligen få lite stryk. Var ganska bra nervös innan men körde den vanliga, vad är det värsta som kan hända och trippade in. Ett tag hade jag i tanken att citera Eminem, men släppte det.
 
 
Hade diskuterat innan att vi inte skulle köra för hårt, men hon blev måttligt irriterad längre fram då hon tyckte jag lappade på för hårt så hon bestämde sig för att sätta mig på plats. Lika bra. Nog. Jag är visare nu, kommer hem med väldigt mycket mer erfarenhet, och mer gnista för att bli skickligare ståendes. Inget ont som kom med den här helgen, förutom att jag inte hunnit studera tillräkligt mycket inför provet imorgon..... som vanligt.