Snorig och förstörd.

Har varit jätte krasslig hela helgen. Ett rent helvete. Legat hemma med en stor påse ostbågar och tyckt jätte synd om mig själv, en nära kompis kommer förbi, tittar på mig med vädjande ögon och säger "Har du ätit hela den själv?"..... Inte alls konstigt tycker jag. En påse ostbågar innehåller 10 g protein per 100, så med andra ord fick jag i mig 18 g på den påsen. Hur bra som helst ju?
 
Men som sagt, inte många knop, en sjuk huvudvärk (kan ha kommit från att jag fick för mig att flamingo, magenta nästan hela håret och dess substanser kanske inte är det snällaste mot huvudet... Men lite såhär har min ställning varit iallafall.
 
 
I fredags fick jag iaf för mig att jag skulle försöka gå ner och träna, det var självklart innan det värsta brutit ut och jag såg till att inte få upp pulsen någonting. Bröst och biceps. Har fortfarande träningsvärk.
 
Bröst:
Bänk 50 kg 8-6-6-6 rep
Sedan kanske 16 set till med diverse övningar.
 
Hoppas av hela själen att detta inte är någonting som sitter i längre. Tillbaks till jobbet imorgon och så ska ju det nya träningsupplägget sättas igång. Vill inte skjuta på någonting nu. 
 
Föresten, jag har varit lite inspirationslös det senaste. Finns det någonting ni skulle vilja läsa om specifikt här på fitnessfittan bloggen? Lovar att jag ska försöka leverera =)
 
Tills vidare.
 
 
 
Visa fler inlägg