Är så satans lycklig.

Jag är så glad just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Allt detta slit, hårda arbete, kämpande.... det är påväg att betala för sig. Får så mycket uppmuntran och beröm nu att jag känner i hela mig att träningen tatt en sån jäkla fart det senaste.
 
Hade MMA:n idag och efter 30 min rena submission ronder tog tränaren mig åt sidan och sa; Alice.... killarna är rädda för dig nu. Du är satans stark och får ordentligt med respekt. Fortsätt köra precis som du gör.
 
Och efter passet kommer tre av de andra i gruppen fram och öser mig med varma ord. En sa, - Av alla jag körde med idag, så var du den jag var mest rädd för. Och då menar jag inte rädd som att du är agressiv. Det är din blick, du vet vad du håller på med.
 
Så vad gör jag nu? Jag kommer inte kunna sova inatt heller. Det är för mycket att smälta hela tiden. Tur att jag håller mig ödmjuk......
 
 
 
#1 - - Moa:

Fan vad ballt. Hur funkar det med mma, ska du inte börja tävla så man kan komma och heja på dig?

Svar: Jag tänkte tävla i Westside i juni!!! Det hålls på Fighter Centre i Vasastan! Åh det hade varit galet roligt, jag ska uppdatera närmre avgång ;) Tack fina du!!
Alice Norheim

#2 - - Killer Joe:

Fick rysningar när jag läste inlägget, " killarna är rädda för dig" underbart :) Jag känner inte dig, men tror starkt på att du kommer gå långt. Det är något galet med dig, kan inte sätta fingret på vad. Ös på you mad mad girl!

/ Killer Joe

Svar: Du verkar vara en helt underbar människa. Tack för att du, trots att du inte känner mig, lägger ner tid på att stötta och uppmuntra mig, det betyder mer än jag kan förklara med ord. Har man tro och förhoppningar kring sig själv kan man nå oanade höjder, men med engagemang och stöttande från andra kan man nå hur långt som helst.
Är väldigt tacksam!

Ha en grym kväll.
Alice Norheim

#3 - - Killer Joe:

Jag uppskattar din blogg för att du är så brutalt ärlig och vågar bjuda på dig själv. Inte som andra bloggar " titta på min avföring idag" " idag har värsta söta rosa tuggummit, känner mig superduper fräsch" ja du förstår min poäng. Du ger mig och många andra positiv energi. Finner min träning riktigt tråkig just nu, känner mig klen och hela jävla listan men får positiv energi av att läsa dina inlägg.

Se filmen "du gör mig galen" ett mästerverk!

/ Fight

Svar: Jag älskar, och är så jäkla nöjd över att min ironi kommer fram trots skrift... mina vänner brukar garva och klappa mig på ryggen, för de vet ju hur jag talar och hur jag är. Hur egentligen "sunt" mitt förhållande till mat och träning är, och hur mycket glädje jag finner i det... sen läser jag på andra träningsbloggar hur folk går in i väggen och alla verkar störta samman i någon gemensam pöl av ortorexi. Man får som du säger, känna sig klen, sliten och trött med jämna mellanrum... och istället för att lägga för mycket fokusering på det, eller bli arg på sig själv eller bestämma för sig för att jag ska fan trampa sulan i marken ännu hårdare så kanske man bara ska ta sig ett steg tillbaka. Jepp, kroppen säger ifrån... för jag tränar som ett jäkla odjur. Och så äter man upp sig, slappnar av, och ger sig fasen att hoppa upp i sadeln när man känner att man inte har några åkommor som trycker längre.
Jag blir överlycklig att du säger att du får positiv energi av bloggen! Det är precis det jag vill förmedla, äta gött, träna gött, må gött. Hitta en bra plattform för ens egna hälsa och välmående och försöka skapa sig en livsstil som man kan hålla hela livet och inte bara några månader.

Ska lätt kika upp filmen.

Glöm inte, du är grym.
Alice Norheim