Wouldn't kill nobody.

Ouff. Det har varit tunga dagar. Tunga dagar på gymmet, kroppsligt och i psyket. Lättade upp dagens "galej" med lite gosskör i kyrkan och rev sedan av ett bröstpass på gymmet. I måndags var jag och tränade ett lättare ryggpass, igår var jag hos läkaren och fick reda på att jag har ryggskott och antagligen ansträngningsastma (ska tillbaka på kontroll på tisdag). Känns lite halvt lättsamt allting och har väl inte varit överdrivet sugen på att drämma av humoristiska inlägg här på bloggen.
 
Men nu har jag tagit mig i de svettiga tajsen och idag var en hyffsat bra dag i bänken.
 
KLICKA.
 
 
 
 
Bänkpress:
40 kg 20 reps
50 kg 8x2
60 kg 6 reps (med hjälp)
55 kg 8 reps
50 kg 10 reps
40 kg 10 reps
21:an med stången.
Knäböj:
3 set
Benspark:
3 set
Legcurl:
3 set
Hängande rygglyft:
1 set
 
 
Man kan helt enkelt inte räkna med att vara Wonder Woman varje dag.
 
#1 - - Moa:

Fitnessfittan behöver inte bara vara en rolig häst. Ge oss läsare gärna lite av en melankolisk åsna också. Och berätta förr oss, vad händer i Australien?

Svar: Moa, du är så jävla underbar. Blir lika glad varje gång jag ser att du kommenterat. I Australien ska jag hälsa på en av mina bästa polare, dricka bärs, träna, surfa och resa runt. Samtidigt ska jag tokstudera inför en tenta som kommer lagom i tid att jag kommer hem ;) Jag ska försöka uppdatera bloggen så mycket som möjligt där borta, börjar komma tillbaka nu! Hur mår du? Är du en glad häst eller melankolisk åsna?
Fitnessfittan

#2 - - Moa:

Liter ju awesome! Glöm inte snuset. Jag är med få undantag en glad häst. Livet blir så mycket roligare då.