Thaibox och axelmos.

Ooooohooooj kamrater.
 
Silken dag det har varit. Först morgonpass, skola, sedan thaiboxpass och efteråt var jag så i gasen att jag inte kunde låta bli att dräma av en 60 min till på gymmet med fokus på axlar och armar och massa stretch.
 
Gymbiten vart som det brukar, tungt blandat med massa mjölksyra. Rev väl igenom en sådär 12 set. Men det roliga idag var helt klart thaibox passet. Tänkte direkt att det skulle bli skoj när jag såg att tränaren kom ifrån Lejonkulan här i Gbg. De har många duktiga fighters. Eftersom det var ett pass som hölls på en vanlig anläggning så var det tyvärr ingen närkontakt, jag har släpat med mig tandskyddet i onödan (skämt åsido). Men jag och Maja som vanligtvis tränar just thaiboxning kämpade på som de blodtörstiga krigare vi är. Superkul, med varvningar mellan slag, sparkar och vanliga hederliga styrkeövningar med kroppsvikt såsom burpees, situps och armhävningar. Var rödmosig i nyllet och flinade som jag inte gjort på länge. Känns fantastiskt att känna att kroppen är påväg tillbaka till den vanliga energin, såsom jag saknat det.
 
Hem och kränga tonfiskpaj så det höll på att komma ut ur öronen och ikväll blir det lugnt och harmoniskt hemma i soffan men tända ljus och snusdosan fast i handen. YOLO. Man lever bara en gång.
 
 
 
 
#1 - - kissen:

vem höll i passet?? :)

Svar: Han heter Niklas, N någonting i efternamn. Snabba sparkar ;) Haha! Känns igen?
Fitnessfittan