Ett jävla bröl och Nacho Libre.

 
 
Älskar den här låten nått så in iiiii... T.o.m min ringsignal. Blir överdrivet hypad och måste lyssna klart så missar ofta att svara när någon ringer. Härligt med folks reaktioner när man bara hör ett HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
 
Var på wrestlingen igår, och slapp bumparna med ryggskotten. Var som vanligt snorskoj, och nu ska ni få höra. Ett av testen vi gör för att smärthärda oss är att ställa oss med bar överkropp och på led få ett par bröstkorgslavetter av alla deltagare. Bränner, svider, smärtar och är allmänt konstigt. Ja. Funderade jag på att vända brunögat till istället och få lite smisk? Ja.
 
Kom hem, vart sentimental och käkade taccos och kollade på Nacho Libre med Johanna.
  
 
Vaknade imorse pigg som en motherfucking lärka och nästan sprang ner till gymmet. Till min förvåning hade jag gymmet helt för mig själv vid 9 snåret (det höll endast ett par minuter iofs, men ändå ett peace of mind).
 
 
 
Rev av pyramidset i latsdragen och slutade med en 8 på 70 kg. Pep vidare mot sittande rodd och gnuggade om i latsen, fortsatte med liggande enhands hanteldrag och fortsatte med lite pullover. För att gnugga rumpan lite gjorde jag kettlebell squats mellan bänkar och gick igenom curlande för biccarna och tricepspress. Vart ett riktigt bra pass och hyffsat snällt för ryggen som slutade med stretch och sedan var det raka vägen till skolan med eftersvettningarna i eftersläp.
 
Kl 16.00 ska jag iväg på thaibox med Majsi. Gonna smack my bitch up.
(Som Majsi så fint uttryckte det i vår sms konversation igår).
 
HA DET GÖTT HAJ /Big Al