Det är det lilla som gör det.

Idag har jag varit och simmat sedan bastat som om jag skulle på invägning och skrapat svett med kreditkort, hinkat kaffe, fått ryck och storstädat lägenheten. Ni vet när man ligger på alla fyra och skrubbar listerna med tandborste, färgsorterar sin garderob, slänger gamla tomma balsam flaskor (normala människor gör väl det när flaskor är slut, det gör inte jag) utan jag kan låta det gå 2 veckor utan att köpa balsam "för jag såg ju att det stod på duschyllan" och sedan springa runt som ett otämjat lejon. Jag har även använt svinto till alla kastruller, och tvättat varenda jävla strumpjävel och trosa jag äger (eller som andra glömt här). Nu räcker det.

Sedan gick jag på MMA'n igen.

Och det var ett så roligt pass så det var helt absurt. Idag hängde jag med bättre i svängarna och skrubbsåren sved som aldrig förr, magen kändes som den höll på att spricka av all träningsvärk och jag var tillochmed lycklig över att få kuta runt och springa lite grann via en fys som jag annars brukar hata. Squats, armhävningar och chins. Lite roligt att instruktörerna får lyfta upp mig på chin stången då jag hur högt jag än hoppar och tar i så jag ser ut som en orangutang unge så nådde jag bara kanske 1 gång av 5. Så för att spara tid, lyfte de upp mig. Då fanns det ingen återvändo, då fick man kämpa som bara den för att lyckads med chins. (Jag fuska lite med foten i väggen.. det är cp-jobbigt).

Ni vet den tjejen som jag tog upp tidigare i ett inlägg? Vi som sprang in i varandras armar överlyckliga över att det var en tjej till? Jag droppade ju att tjejen var stark, men hon är stark som ett djur. Jag fattade ingenting. - "Du ligger väl runt en 55 kilo skulle jag gissa. Är mäkta imponerad över vilken match du ger mig då jag ligger på nästan 15 kilo mer än dig."

Förvånad är jag ända tills vi står i omklädningsdrummet, hon visar sina muskler och ger mig sitt visitkort. Då lugnade jag mig, och kände att jag inte behövde ha något mer att bevisa. Tjejen jobbar på gym och har varit Bodypump instruktör. Liten men tuff. Shit vad härligt. Sådana här goa blåmärken ger hon mig också.


När jag kom hem, med en blålila nyans i ansiktet och lite besviken över att jag inte trodde att jag hade något gott att suga i mig så döm till min förvåning då jag inser att mitt mer intelligenta jag lämnat en färdigblandat jordgubbsprotein shake i kylen. Så då drog jag i mig den, tände ljus och rökelse, satte på Moby (musik alltså) stopp, fel av mig, förlåt, och nu sitter jag bara och ler. Det är det lilla som gör det.

 

Visa fler inlägg