I'm going in for the kill, I'm doing it for the thrill.

Folk frågar varför jag tränar som jag gör. Och vad målet är med att slakta sin kropp sönder och samman nästan varje dag i veckan. Vad är svaret på det då? Vad tränar jag inför?

Jag tränar för att bli superatletisk. Vara multifunktionell. Flyga fram. Ha en kropp som hänger med i alla svängar. Aldrig någonsin behöva avsäga mig någonting för att jag inte är tillräkligt stark. Aldrig vara den som är längst bak i ledet. Vara en inspiration. Vara den som orkar. Jag gör detta bara för min egen skull. Jag vill inte bara vara stolt när jag kollar mig i spegeln, utan stolt i alla lägen.Om någon kille säger till mig igen att jag är stark för att vara tjej då klipper jag till dem. Nej, jag är stark överlag. Och det kanske är du som är svag för att vara kille.
#1 - - Elisa:

Bästa jag läst:) o får jag höra en gång till att jag inte borde köra så mycket axlar på gymmet av nån snubbe så kommer jag antingen slänga en hantel på han eller säga att förmodligen borde han hänga med med dem pyttefnask axlarna han har:)

#2 - - Alice - fitnessfittan:

Ja men visst är det så, alla dessa jävla åsikter om hur man borde se ut, och vad de skulle tycka var snyggt på tjejer.. Hahaha, alla som lägger sådana åsikter är ju bara rädda för att man ska bli större, bättre och starkare än vad de är... Eller jag menar, att man redan är. De killarna som ger en komplimanger på gymmet, är oftast de som är mest tränade själva. Så är det med det.

#3 - - Elisa:

Är det okej om man länkar din blogg? tycker en av mina vänner borde läsa den ;D

#4 - - Alice - fitnessfittan:

Men gud ja, självklart.. Vad glad jag blir! Var inne på din idag och insåg att du vart Emelie's syrra.. Fan vad kul!