357

Då vart det avklarat. Nervositeten som har legat under ytan för mig i ett par veckors tid.. Det blev ingen utmanare av mig. Men vi tar det från början.

Kl 06.30 gick larmet och upp flög jag ur sängen som en skadeskjuten skata, tryckte i mig bra med mat och kände mig utvilad efter att ha legat som en sjöstjärna på Palles soffa i över 7 timmar... Tåg tuben mot Stadion och efter ganska lite velande för att vara mig så hittade jag rätt, skrev på formulär och började värma upp för att förbereda mig inför proverna. Jag var först utkallad tillsammans med två andra tjejer och det första vi slängdes in i var Harres test. Jag vet inte om jag kan förklara detta igen utan att börja garva för mig själv.. Kände mig lite som en nyförlöst flodhäst med tvångströja. Ingenting, jag upprepar ingenting gick rätt... Alltså, sök detta på youtube om ni vill se hur det ser ut.. Sen kan jag förklara, att jag gjorde lagom mycket mer än en kullerbytta, sprang åt fel hål, höll på att riva, glömde glida under och sprang nästan in i instruktören... Slutade med att jag asgarvade och typ applåderade mig själv, lite märkliga blickar och försök till uppmuntrande ord hördes men jag förstod att det inte riktigt var min grej. Som tur var fick jag iallafall min revansch på styrkeprövningarna... Lyckades inte med mer än 4 chins men klättrade hela vägen upp + lite till i repet för tjejerna och var en av de bättre i bålstyrkan i de romerska ringarna. Där klarade jag 26 stycken, tror medel låg runt 14. Så där kändes det bra, men magkänslan sa till mig att jag inte gått vidare, direkt efter Haress... herregud, de skulle nog vilja se mig i hinderbanan, löpa som en tok baklänges och falla hejdlöst ner i poolen... Hjula över hindrena.. Koordination var lika med noll idag.

Vad hände då? Ingen ångest whatsoever. Jag är helt enkelt ämnad för något större, det ska helt enkelt inte bli någon töntig utmanare av mig. Jag ska bli en riktigt jävla Gladiator. Det är det jag ska bli. Nej men för att försöka hålla mig ödmjuk, jag kunde inte presterat på något annat vis. Gjorde verkligen mitt bästa och gav allt, nu lägger jag all fokusering och tid på saker som har med resten av muskulaturen att göra och gnuggar upp min kroppskontroll så vi slipper fler pinsamma situationer i framtiden.

Visa fler inlägg