Plankan i v. 32

Imorgon är det exakt 2 månader till BF.
Längtar tills vi får träffa grisen. Längtar inte lika mycket till förlossningen. Det är plågsamt.
 
Träningen idag var inte lika plågsam. Men fick lite sammandragningar och kaskadkräktes i slutet ändå. #livet
 
 
 
 
Sätter alltid upp mina pass innan. För annars velar jag bara som gravid. Bättre att ha ett någorlunda pass klart för sig och isåfall ändra lite längst med vägen om det inte känns bra. Jävligt imponerad att magen klarade av att hålla plankan strikt 1 min, sedan 1 min på armarna och ytterliggare 1 minut på knäna. Trodde jag fan inte.
 
 

Fettisdagen.

Min dag idag, så himla nöjd.#fettisdagen
 
Kurvan ligger exakt där jag tycker den bör ligga, från 64,5 kg på inskrivningsveckan v. 12 och nu vecka 31+1 så ligger vikten på 71,5, så 7 kg upp exakt. Det känns mer, för att man blir så mjuk runt rygg och midjan var ju som bortblåst v. 24, annars är ju inte 7 kg farligt alls. Jag kunde förtjänat 20 kg med tanke hur mycket godis och sötsaker jag kränger. 
 
 
 
Hormonerna är så roliga när man är på tjocken. I söndags glömde jag och karln av Viggos gympapass för att vi vårstädade i trädgården, bar gamla betongblock och sådant man gör i sista trimestern. När jag fattar detta börjar jag gråta hejdlöst. Viggo är 2 år, han kunde inte bry sig mindre. Jag tycker vi är värdelösa föräldrar. Som sagt, hormoner är intressant. En gång grät jag även för att Johan la majs i köttfärssåsen. Jag var uppenbarligen inte sugen på majs då, det borde han ju förstått. ;)
 
 

v.30+0

Ja, undan går det ju. I graviditeten. Jobbar såpass mycket att jag inte hinner räkna dagarna på samma sätt som jag gjorde första gången. Det är väldig skillnad. Märker framförallt på karln som med Viggo minsann skulle knåda magen varje kväll, denna gången får man börja smörja själv och sitta med hundvalpsögon för att han ska förstå att vi behöver lite närhet. Trots att magen pekar rakt ut så verkar det mellan varven gå oss bägge förbi. Känns ofattbart att det är dryga 2 månader kvar tills vi får träffa vår andra son. 
 
Kort inlägg, men avslutar med när Viggo var så jäkla skön och klädde ut sig till William Wallace.
 
 
 
 
Over and out.
Visa fler inlägg