För mycket av det goda eller? v.20

Är alldeles snart halvvägs i graviditeten, uppe på en 49,6%.. Alltid gött när det börjar ticka neråt..
 
(när man säger alltid och varit gravid en gång tidigare...)
 
Jag mår så väldigt mycket bättre i denna graviditeten än vad jag gjorde med Viggo. Man försökte gärna hålla skenet uppe, men jag kräktes en 3-4 ggr per dag i nästan 9 månader, och igenom förlossningen. Det var höjden av lycka dagarna efter förlossningen när man fick behålla sin gainomax.
 
Denna gången mår jag väldigt mycket bättre kroppsligt, men känner av en del psykiskt.. Lite som en björn, det gäller att inte reta upp mig.. nerverna ligger utanpå mellan varven. Inga rosa moln här inte och humorn känns ibland som att den försvann med mensen.... Men vi jobbar på det.
 
Efter jobbet fick jag till ett träningspass, ett snällt sådant. Undviker att träna magen för hårt, och undviker att reta upp bäckenet. Har inte känt av någon foglossning alls, men tycker det känns onödigt att testa dess gräns med utfall och liknande.. Så benpressen kändes stabil.
 
10 min crosstrainer
12x4 40 kg latsdrag
10 kettlebellswing
10x4 axelpress 10 kg
20x4 bicepscurl
10x3 benpress
4 min jägarvila
10 rotarytorso (varje sida) 
 
När jag läser igenom detta passet så undrar jag vad jag hade tänkt för några år sedan? Detta var typ något jag klämde av mig i slutet på ett 2 timmars pass för att få ner pulsen..... Men skit i det, nu är jag där jag är.
 
Det är inte mycket av en gravidmage. Det ser snarare ut som att jag ätit upp en plåt med nygräddade lussebullar bymyself. (Som att det inte hänt...)
 
 
 
Någon som läser som också är på tjocken?