Glamma mamma

Det är en sak jag stör mig kanske lite oprovocerat på egentligen... men det är när människor använder sig av ordet/hashtaggen "glamma-mamma". Alltså vad fan betyder det egentligen? Det finns ingenting som är glamouröst med att vara morsa. Har sett att folk använder det när de går och fixar sitt hår eller gör sina naglar, (och har fött ut en unge någon gång i sitt liv), men att använda sig av det i det sambandet är ju licksom inget moderligt... Skulle förstått det om någon hade smetat in ansiktet med sitt barns välling, som en ansiktsmask, och sedan skrivit glamma-mamma. Annars, så fånigt. Skit samma, dagens totalt orelevanta gnäll. 
 
Har haft sån träningsvärk i baksida lår idag. Skulle ändå träna efter jobbet. Jag passar på de dagarna jag har ork, för vet att det kommer dagar då jag inte ens kan tvinga mig. Som tur var fick jag sällskap av kollegor på jobbet, nog för att de körde en ganska ansträngande cirkelfys, men jag fick iaf lite annat att tänka än mina egna repetitioner.
 
Flyes i cablecross 12x4
Hantelpress/lutande 10x4
Knäböj m. roddrag 12x4
Knästående crunches i cablecrossen 12x4
Latsdrag bred fattning 10x3
Rodd i jägarvila (cablecrossmaskin) 12x3
Hantellyft åt sidan 10x3
Plankan 1 m 30 sek på fötter
Plankan 1 m 30 sekunder på knä
 
Sen var jag såpass mör att det var halvsegt att hålla i ratten på vägen hem. Men min kära man hade lagat sjukt god torsk med ris och sås som jag fick avnjuta med lillgrisen (Viggo) i knäet. Sedan fick jag krupit ner i Viggos säng och läst "Kaninen som inte ville sova" i halvsunkiga träningskläder med en liten som låg och drog mig sårig i ena bröstvårtan. Det är livet det. #glammamamma
 
 

v. 22 och djupa knäböj

 
Djupa knäböj m. roddrag i cablecrossen 10x3
Good mornings med skivstång 8x4
Latsdrag bred fattning 12x3
Bänkpress 10x3
Rotationslyft med skiva 8x4
Knästående crunches i cablecrossen 12x3
Sidoplankan på knä 1 minut x4
Gång 15 min
 
Fick allt till ett litet pass idag också. Fan vad gött det känns. Är så oerhört glad att jag får må såpass fint denna gången att jag har lust, ork och glädje över träningen. Att det känns bra hela vägen och att jag känner mig stark. Fan vad kul det är att träna, glömde nästan det när jag var på tjocken förra gången. 
 
Har gått upp 4 kg, det har inte satt sig på arslet iaf. Det är ett som är säkert.
 
Försöker få till en avslappnad posé.
 
 
 
 
 

Puls på 110.

Rev av ett litet pass på gymmet efter jobbet. 
 
Började med att springa, gick sådär. Inte för att jag någonsin varit en stark löpare, men när jag inte konditionstränat (ordentligt) på typ 3 år och sen är gravid så är jag ännu sämre än tidigare.
 
Men fick iaf löpt av ett par km och märkte att pulsen gick upp till 110 ganska fort så ville inte pusha mig för hårt. Hade knappt ätit någon frukost, (en mandelkaka på ett långt möte) och fick snabba i mig lunchen som bestod av kex och marmelad så det där med näringen idag... ska komplettera här strax tänkte jag. Men efter löpningen fick jag gjort;
 
10 min löpning
12x3 tricepspress i cablecross
12x3 bicepscurls i cablecross
12x3 tricepspress med hantlar
6x4 knäböj med 30 kg (hutlös vikt jag vet)
12x3 höftextension på golv
10x2 höftextension på pilatesbol
10 min mage (inte hårt på de raka)
 
Det räckte. För sen var jag helt slut. Verkligen megatrött. Speciellt i höfterna haha.
 
Efter passet fick jag kräkts ordentligt. Det är så himla vackert med graviditeter.
 
 
Skickar med ett foto efter att jag opererade min visdomstand eftersom det alltid är trevligt att glädjas med andra.
Morgonstund har guld i mun.
 
 
Visa fler inlägg