Baklänges.

Jag har planer på att direkt efter detta inlägget dunsa i sängen så hårt det bara går. Är halvt medvetslös i psyket efter allt plugg och träning. Lyckan när sista lektionen vart inställd, goa livet. Igår spenderades några härliga timmar i svettandets tecken. Bland annat ett trapzpass på gymmet och 90 min boxning.
 
Gick på lunchrasten och lassade vikter. Marklyft 8x3 på 90 kg, kabeldrag 25 kg 10x3, lyft med viktplatta framåt 15 kg 10x3, biceps å lite triceps. Kom tillbaka till skolan genomsvett och satte mig och skämdes. Boxningen var grymt rolig. Förutom tröttheten som infann sig i huvudet efter allt det har fått stå ut med. Skäms nästan över hur mycket stryk jag lassar av, fan. Inneboende aggression. Jomen så att.
 
 
I skolan har vi blivit tilldelade en stegräknare. Jag tycker det är besvärligt. Något som mäter varenda litet mussteg man tar, å så sitter man mest på rumpan. Jag går i genomsnitt 10.000 steg per dag (rör knappt på mig, i den bemärkelsen) men när jag fick lassa in styrketräning och all kampsport så är jag uppe över 40.000 steg om dagen i snitt... Hahaha... Så kan det gå. Tur att det fick plinkas med. 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: boxning, mma, stegräknare, styrketräning