Mermaid mania.

Är på dåligt humör. Det är kallt, det är grått, jag får ingen D-vitamin och jag har fortfarande ont i halsen efter flygresan som blandar sig med halsträningsvärk från wrestlingen igår. I brist på annat färgade jag mitt hår turkost och ser än mer lite pissed ut.
 
 
Skillnaden på kläder. Förstå att man blir depressed. Jag är varmblodig, har inte ens riktig jacka i minusgrader så jag totalvägrar (vänta lite nu, halsont?).
 
 
Ska vi diskutera träningen istället? Var på wrestlingen igår och är tacksam att det gick bra, inga astmaattacker, inga skador och tekniken satt för en gångs skull. Kändes gott att bumparna inte kändes efter det gamla ryggskottet heller. Herre, gör jag något annat än att skada mig? Nog om träningen.
 
Har fått mycket förfrågningar på olika leggins. Bland annat de i övre bilden och dessa;
 
 
Space legginsen är ifrån Rip Curl, och de under har jag ingen som helst aning om vad märket heter. Står inte i brallan och har aldrig sett dem någon annan stans än i Sverige. Däremot tänkte jag ge er tips på ett ställe där jag väldigt ofta går in och dregglar över alla dessa snygga mirakelbrallor.
 
 
Hit it high hit it love.
 
Aus wiedersehen / Amber