Zip your lip.

Sömnsvårigheter inatt igen. Vilket resulterade i en stadig powernap mellan klockan 13-17. Sov som en Gud, i mina drömmar var jag protector of the Universe. Anyway. På fortfarande halvsletna ben drog jag ner till thaiboxen som skulle börja klockan 19.30. Med mig till sällskap hade jag med min storasyster, aka Rippade Räpan. Min älskade syster har inom loppet av 2 år fött 2 barn. Det är med andra ord i relativa mått, inte särdeles länge sedan hon hade sin senaste battle (födseln). Så hon har krigat förr, dock var det ljusår sedan hon gav en jabb, eller lyfte en skivstång. Men vi har nu tillsammans påbörjat en resa för att få henne att komma i bättre form.
 
 
 
För det första. Fan vad förvånad jag är, hade inte jag tränat på så många år så hade jag nog spytt efter ett sådant här pass. Men inte min syrra inte. Nästan så man ser hur det glöder i ögonen på henne, tekniken kan faktiskt bli lite skräckinjagande om man slipar på den, och trots att luften gick ur henne ett par gånger när hon fick känna på mina sparkar så stod hon pall. Man kunde utefter hennes tonfall före träningen förstå att hon var lite nervös. Men om man aldrig utmanar sig själv, eller går utanför sin komfortzon, så kommer man heller aldrig att få resultat eller förbättras. Speciellt inte inom träningsvärlden. Och detta visste hon nog. Det som är viktigt att ta hänsyn till är ju att man har väldigt svag bukmuskulatur efter födseln, men för att få stabilitet i denna kan jag nästan inte tänka mig något bättre än sådan här träning. Fasen vad kul det var, hoppas hon följer med fler gånger.
 
Efter 75 min thaiboxningen hade jag inte fått nog. Jag kände mig trött och sliten, men onsdagar (enligt mitt nya schema) ska bestå av BEN + BOX. PUNKT. Så det var bara att löpa upp, slänga på vikter på skivstången och börja böja. Mjölksyran var inte att leka med, redan bra pump efter "uppvärmningen" av boxen.
 
Knäböj
50 kg 12x2
70 kg 10x2
90 kg 8x2
Legcurl
I denna maskin spenderades 25 min.
 
Det var det mitt benpass bestod av idag. Att kräma sönder benen i bensparks maskinen är någonting jag kan rekommendera starkt, för så gött pump får man inte på beställning.