När energin aldrig tar slut.

Man är ju en sån kraftig narkoman. En kraftig narkoman av endorfiner. Gårdagens räckte tydligen inte med 90 min wrestling och 90 min mma så direkt efter tog jag mitt svettiga ansikte till gymmet och gick över gränsen, igen. Ni skulle sett mig utan filter, man hade kunnat vrida ur hela mig av svett. Vi hade så grisig fys i MMA:n att jag helt enkelt var för uppspelt för att ta mig hem. På gymmet blev det 6 set axlar, 3 set bröst, 2 set biceps och 6 set rygg. Sedan skämdes jag för att jag var så ofräsch så det var ju bara att pallra det trötta fläsket hem.
 
 
 
Idag gick jag och lilla Majsen-Mys och sprängde benen.
Uppvärmning
10 min crosstrainer
Frontsquat
50 kg 8x4
Benpress först pyramid sedan dropset (reverse)
60 kg 15 rep
70 kg 12 rep
80 kg 10 rep
90 kg 8 rep
100 kg 6 rep
Legcurl med kompis
12x4 (varje ben)
Utfall
6 kg hantlar
Goblin squats
12 kg
Jägarvila
1 min 
På 5x2 min. Testa. Man spyr.
Höftextensions
60 kg 8x3
Nedvarvning
15% lutning 5 min gång.
 
Nu tar jag helg.
 
 
 
 

Tasted dirt in my mouth.

Haft en välförtjänt vilodag idag. Känt mig överkörd av en ångvält så det var nog på tiden. Jag är dålig på det där, att ge kroppen chans att återhämta sig. Kör ofta den där "Varför ska jag behöva en vilodag om Gunde Svan tränade 5 timmar om dagen?" men det kanske inte är läge att springa runt och jämföra sig med en svensk kung inom elitträning om man är en vanlig svenne banan med lite för mycket självförtroende för sitt eget bästa.
 
Jag vill ju hemskt gärna slippa dra på mig en inflammation eller bli fucked for life i den lilla muskelmassan man lyckats skaffa sig hittills för att jag skulle imponera på enbart mig själv utan något egentligen syfte. Dessutom är det när man vilar, och inte när man tränar som man faktiskt växer. Ingen reparation för musklerna och de kommer inte att utvecklas. Så är det med det. No pain no gain i all ära, men jag vill ändå behålla lusten utan att det känns som att nerver kläms överallt. Det bästa med allt, är att det är antagligen bara den här lilla dagen som behövdes för att jag åter igen nu känner att energin är där. Eller så kan det ha varit det faktum att jag var och tittade på Generation Iron ikväll i behagligt sällskap (ja, jag var tredje hjulet) men vem bryr sig när jag låtsades att jag höll handen med Kai Greene genom hela filmen.
 
 
Imorgon är det både wrestling och MMA. Tuff dag, som torsdagar brukar vara. Aha ooohooo, get freak on.
 
Visa fler inlägg