Inte en bralla var torr.

En annan har skuttat runt med lite ångest känslor då man inte har fått skriva av sig på såååå måååånga daaaar. Min dator gick kaputt för en vecka sedan, med tanke på att den är 4,5 år gammal så var det väntat. Men det är ändå sorgligt att ta adjö, kysste logikkortet och kramade skärmen en sista gång innan jag vinkade adjö nere vid Lilla Bommen. Jag kastade den inte i vattnet alltså, utan lämnade in den på Mac Forum. Hade kostat över 7.000 kronor att reparera så det kändes inte riktigt överkomligt.... förlåt mig skatten, men vi får liksom klippa navelsträngen.
 
Så det finns en hel del som krämats ur den här kroppen den senaste veckan som en inte har fått lov att skryta om. Hur sorgligt är inte det? Ni kanske trodde jag hade blivit en sneaky snake och skulle hålla inne på alla godsaker själv men nej nej nej. Ska se hur mycket som sitter kvar i långtidsminnet.
 
Jag har tagit med mig 3 snubbar från Storbritannien och klättrat. Personligen hade jag kramp i fingrarna efter en kvart men det var bara att slicka i sig magnesium och fortsätta. Rekommenderas varmt för greppstyrka, uthållighet och skräck. Körde bara bouldering (utan säkring) men det spelar ingen roll om det bara var 3 m upp, inte en bralla var torr. (Talar antagligen som vanligt bara om mig själv... men ändå)
 
 
Efter klättringen gick jag och tog mitt allra första Transformers pass på SATS Torpavallen. Hail and kill. Det sög musten ur mig och en med en blålila nyans i ansiktet satt jag och försökte smutta i mig den sista dosen av kreatin. Det här med intrevaller och mjölksyre träning är utmanande för en Brottar Britta.
 
Sen har vi haft fystester i skolan. Denna gång var det styrketräning (sjung halle-lujah dr Alban). Och fick krystat fram 2 personbästa, 3 reps på 70 kg i bänken och 1 chins med 10 kg platta hängandes nedanför skrevet. Är på min högsta vikt nu så det var ju nästan som att friskt svinga upp en 100 pannor. Utan överdrift. Nästan.
 
Flera pass på gymmet, som jag garanterat kommer ha svårt att memorera. Men mitt ryggpass ifrån igår minns jag hyffsat.
 

Lutande hantelrodd på 25 kg 10x3 varje sida sedan drop till 15 kg och maxreps. Pullover med 20 kg viktplatta, 10 x3. Sittande hantelflyes 10 kg 10x4. Low row, maxreps 4 set på 50 kg. Kabeldrag åt sidan, 4 set. Triceps 2 övningar. Sedan fick man äran att spotta grabbarna i bänken och det var nästan så att man fällde en tår när man såg hur de pushade sig själva för min skull.
 
I fredags var jag och grapplades med grabbarna borta på westcoast 4. Rullade i ca 90 min och körde sedan 30 min stående sparring. Vänder fortfarande ryggen i rädsla när jag sparras mot Alex men han var nog på gott humör för han gav mig bara en hårding, en lowkick på insida lår så att jag skulle behålla lågan i matchen ;).
 
Avslutade med att squata Trapz Torkel, finns inte riktigt något bättre avslut på en fys.
 
Bra filter på den hära, som hämtat ur en skräckfilm. Lite så jag rullar.