Tjurhaj.

 
Precis sådär majestästisk kände jag mig efter mina pass igår. Efter benpasset gick jag en timmas promenad sedan klämde jag av ett ganska brutalt axelpass på det. Axelpasset bestod av massa rotatorcuff uppvärmning och sedan
 
 3 tunga 12:or i sittande axelpress.
4 set shrugs med hantlar.
6 set lyft framåt med viktplatta.
3 set hantellyft åt sidan,
3 set hantellyft framåt och 4 set militärpress.
 
Efter det kunde jag inte låta bli att leka rally med viktplatta och gungade den i några minuter som en ratt. Bra jäkla tryck och känsla, axlarna verkar vara det enda jag inte förlorat styrka i. Dagen idag har bestått av tenta sen gick jag hem och sov några timmar. Även tjurhajar tar napar.
 

Pollenporr.

Vår och nya möjligheter. Pollen lever rövare där ute och jag lider stort med er allergiker då jag själv bara är känslig. Det har ändå gett mig några tuffa veckor och idag blev det att jag äntligen vågade mig iväg till gymmet. Det var ju inte som att det gick hejdundrande, jag svettades ut en pool och hann få kramp i både rumpa och ländrygg innan jag gick därifrån men är nöjd ändå.
 
10 min crosstrainer
4 set knäböj 70 kg
2 set frontböj 50 kg
Benspark dropset
Rygglyft med 12 kg kettlebell 4 set
10 min crosstrainer
 
Efter gymmet drog jag en 45 min promenad och passade på att gå upp till MM sports för att fylla på mitt casein förråd. Protein bygger power så känner att det inte är läge att snåla. Än är inte den sista vikten lyft så å säga.
 
 

Satfläsk.

Vet inte om det är pollen eller en vanlig hederlig förkylning. Men näsa å ögon leker tsunami med mig. Gick argt ner till gymmet idag, för jag tänkte att allergin inte ska vinna. Och lyft å ryckt fick jag gjort. Sen var det inte vackert, men det är en annan historia. Vad är en kvinna utan lite saliv hängandes ur mungipan?
 
#easterbeast
 
 
Marklyft:
80 kg 6x3
Bänkpress:
50 kg 8x4
Knäböj:
80 kg 6x3 (med stopp)
100 kg 4x1
Stående rodd:
50 kg 8x3
Hantellyft framåt:
10 kg 10x3
Hantellyft åt sidan:
10 kg 10x3
Marklyft med hantlar:
22,5 kg (varje hand)
10x3
Avslutning:
Mage + balans
 
 
Inte särdeles stark. Men det kan man tydligen inte vara alla dagar.
Visa fler inlägg