Blodsmak.

Det gick bokstavligt åt helvete på gymmet idag. Någonting är pågång i kroppen och smaken av blod kom fort i takt med att pulsen sköt i taket under passet. Det var direkt efter marklyften som jag kände att någonting inte var riktigt som det skulle. Körde 10 min på crosstrainer, 1 set på 60, 1 set på 80 kg och 3 set på 90 kg mark sen var jag knäckt. Tvingade ändå igenom många övningar biceps och stående hantelrodd men gav upp tillslut och har nu krängt massa nyttigheter för att få bukt på det här latenta.
 
Har verkligen inte tid för sjukdom nu, vad fasen ska man göra.. Sova sova sova. Vila vila vila.
 
MÅSTE VARA FRISK.
 
 
 
Snääääälla. Längtar tills den blir Sverige aktuell.

Så bra.

 
 
Den här låten ska jag vakna tll imorgon för då kommer imorgon vara den bästa dagen i mitt liv.

Bara gör't.

En utmaning i ren refinition skiljer sig väldigt mellan alla människor. För mig inom träningen ställs jag just inför en massa. Det handlar inte längre om att bara försöka forma en kropp eller bli lite starkare. Det är så mycket runtomkring som håller på att röra om i grytan ordentligt för mig. Just nu är mina mål inom träningen så himla stora, jag har precis börjat med parkouren och vill prestera där, jag fått en förfrågan om att göra en tryout för ett wrestlingteam. Jag är nervös, och jag har mindervärdighetskomplex. I 1 1/2 år har jag känt mig som kungen i djungeln, nu ställs jag helt plötsligt inför på riktigt riktigt duktiga människor och ska jämföra mig med dem.
 
Vad gör jag då? Jag får inte tillåta mig själv att känna så, för vad hade hänt om jag känt så redan från dag ett med träningen? Vart hade jag varit då i förhållandevis till vart jag är idag. Ett positivt tänkande, tålamod och lite jävlar anamma tar en väldigt väldigt långt. Och att våga tro på sig själv.
 
 
Rom byggdes inte på en dag.
 
De säger att Gud skapade jorden på 6 dagar och vilade den 7:e. 
 
Om det bara vore så enkelt, men det kommer inte dröja länge innan man får lön från mödan.
 
Om man ger sig fan på något så är det inga problem. Jag har löst det förr och jag ska lösa det igen.
 
 
 
Bjussar på en sleten en igen. Bara för att jag kan.
Visa fler inlägg