Strong As Life

 
PASSION INSPIRATION DEDICATION
 

För att skaffa ditt egna feta linné från Strong as Life klicka här!
 
Och slå ett slag för en starkare, snällare och mer  rättvisvärld,
som herr Dynamit och herr Pirat själva skulle ha sagt.
 
Idag var ingen vanlig dag, förutom vanligtvis fredagar för idag var bröstdag. I smashed them pumpkins bara för att det är halloween kan man säga. Gjordes fin fint med 21 reps på 40 i bänken, varvat med en 12:a på 50 och flera set därefter... Pullovers övningen gnuggandes fram så att tårarna nästan sippra och varvat med detta hann jag med 6 set biceps, mjölksyre kabelpress för triceps, bröstpress med hantlar 3 set, och massa annat smått och gott. Fick kanon kontakt i bröstet och märker att jag äntligen hittat det dära och fått muskeln att växa.. hänt rätt mycket på just det partiet de senaste 3 veckorna ungefär. Rumpan känns ordentligt efter gårdagens djäkulskap i smithmaskinen och konstigt nog har jag fortfarande träningsvärk i vaderna efter migg och Maya's pass.
 
Nyss hemkommen från att se VM-kval matchen mellan Sverige och Färöarna. Trevlig dag helt enkelt.
 

Show dem di action

Igår skulle jag köra axlar och mage. Sen följde min polare Majsi med och det blev även HIIT (high intensity interval training) och Tabatha-mjölksyre-från-helvetet magträning. Hahahaha.
 
Svettbrallan på och fullt ös, kör bara kör. Körde på med axelpress på 17,5 kg hantlar, 8x4, hantellyft framåt, stående hantelpress, axelpress i maskin. Rotary torso, 4 snortunga set, sådär när man känner hur inälvorna rör sig i bukanmätet. Och en 4 min intensiv tabatha magträning där jag trodde jag skulle spricka i slutet. Bra kontakt, hej hå. Efter att vi brakat löst bland fria vikter hoppa man upp på löpbandet, glad i hågen. 16 km/h intervaller, 30 sek springa, 30 sek vila x10. Sen hade någon fått sikta ett gevär mot mig för att jag skulle löpa mer. Fick fasimig räcka.
 
Såhär ser jag ut när jag är riktigt slut.
 
Här är mitt ass från en väldigt smickrande vinkel. Shakin that proteinshake. Färdig shakad innan du hinner säga Skurt.
 
Idag hade jag bestämt gymdejt men blev foreveralone då halsont stod i vägen. En tapper soldat krigar själv så det var bara att pusha sig igenom några smärtfyllda moment idag. Twerk it, twerk it. Legday.
 
Först våldtog jag smithmaskinen lite grann. Frontböj på 50 kg 8x3, sedan enbens utfall med samma vikt 8x3 på varje ben. Upp med den fria stången på axlarna och pressade Good morning tills baksida lår blev varma, 8x3 på 40 kg. Drog på 40 pannor till och körde raka marklyft 12x3. Lunkade thug-style (när man släper ena benet efter sig) iväg till benpress maskinen och gjorde 3 omgångar dropset. 12 reps på 100 kg, 10 reps på 90 kg, 8 reps på 8 kg, 6 reps på 70 kg. Sen var det bara att börja om. Efter denna tog energin slut väldigt abrubt och jag gick iväg för att twerka loss det sista med kettlebellen, det gick åt helvete för jag orkade ingenting och blev istället påkommen med att fotografera min svettiga röv i spegeln av en annan stackars tjej som kanske inte kommer våga sätta sin fot där jag varit efter detta. It wasn't pretty om man säger så.
 
Detta var före cyklingen...
 
 
Efter cyklingen.
 
 
Och ni behöver inte noja över att jag tror jag är Nicki Minaj. Snälla någon. Idag var jag Busta Rhymes.
 
 
 
 

Lunka på, gånger två.

Skulle träna med en polare och idag. Vart flum i skallen hela dagen och missuppfattade tiden, vilket resulterade i att jag var där 75 min för tidigt... Jag vill ju inte sitta här och se trött och seg ut tänkte jag så jag började träna.
 
Luuuugnt, men tuuuungt.
 
Marklyft
50 kg 12x1
80 kg 12x1
100 kg 12x1
100 kg 9x1
Raka mark
80 kg 10x1
Shrugs
80 kg 12x3
Hanteldrag åt sidan
3,75 kg 10x3
Low row
80 kg 8x4
Sittande rodd
50 kg 12x3
Latsdrag
40 kg 8x4
 
Sedan droppade polaren in, när jag lite skakig och förstörd försökte ladda om mentalt. Jag hoppade in periodiskt igen och lät henne gå på mest med marklyften. Där släppe min svank tidigt och fick endast ur mig...
 
Marklyft
70 kg 12x1
Hanteldrag åt sidan (igen)
5 kg 8x1
3,75 10x1
2,5 20x1
Low row
80 kg 12x1
80 kg 8x1
40 kg 15x3
Sittande rodd
35 kg 12x3
Vertical press
50 kg 8x3
 
38 set och en 12:a på 100 kg i mark känns najs. Hoppas ryggen känns därefter imorgon, hahaha skadeglad å mina egna vägnar. Är ganska sleten nu.
 
 
Visa fler inlägg