Headscissor eller flying armbar?

Påväg tillbaka på banan... Har haft energi idag som jag tagit ut över träningen, ä.n.t.l.i.g.e.n. Kan ha varit att jag druckit 3 koppar kaffe, en redbull, aminosyror och proteinshake som gav mig lite energi också men vad vet jag. Gick iaf ner till gymmet efter skolan och körde 5 set knäböj, 3 set benspark och 3 set legcurl. Sedan pallrade jag mig iväg till wrestligen och var där i 2 timmar (mycket teknikgenomgång), sedan tillbaka till gymmet för att möta en gammal kompis och köra igenom bröst och triceps med henne. Blev 3 set i bänken på 50 kg, och 3 set på 40 kg, några frivändningar, militärpress, tricepspress i kabelmaskin... Och 7 min på crosstrainern.
 
Wrestlingen idag var tokrolig. För det första är det en av de mest hysteriska träningsformer jag någonsin sysslat med, tänk er bara att ni ska ta sats allt ni kan och springa in i någons armvevning och ta smällen så hårt som möjligt när ni samtidigt gör ett bakåtfall i ringmattan så det ekar. Låter helt orimligt eller hur. Kommer förhoppningsvis bli min vardag. Hahaha. Förövrigt passade jag på att be om tillstånd att få göra en flyingarmbar på en grymt attraktiv man idag. Mest för att jag ville känna känslan av att ha mitt skrev nära hans ansikte och komma undan med det. Skojar. Eller.
 
 
 
 
 

Ruffie!

Var vid Näckrosdammen denna kväll och körde Ruffie med grymma Martin som coach. Gick på så gott jag kunde men chillar ordentligt fortfarande med rygg och hals, ingen idé att leka allsmäktig nu när jag fått ett kvitto på att även jag är dödlig. Det är så jäkla bra träning iaf, rekommenderar er starkt att ta er förbi om ni är i krokarna.

Passet är GRATIS och INGA FÖRKUNSKAPER krävs vilket gör det klockrent! 

Ta med en kompis eller två och var med om denna fantastiska träningsform. Med influenser från brottning och kamsporter skapades Ruffietraining. Med visionen att de som inte tränar/tränat en fysisk sport men en partner ska få uppleva samma befrielse, lugn och frihet som vi kampsportare upplever efter ett pass. 

För mer info: https://www.facebook.com/ruffieigbgmedmartin

Instagram: @ruffiegbg

OSU!!
 
 
Visa fler inlägg