Ajja jävlar.

Nu är det inte många ställen på kroppen där jag inte har ont... Ingen aning vad som hände idag men jag kan ju säga att jag haltat mig hem. Känns som att alla möjliga minisklar, leder, brosk är skevt. Åt ordentligt och ska bli skönt att bara sitta på ett tåg upp till Stockholm imorgon.
 
 
Den här skatten var min hela dagen. Mycket promenader och bollkastning kan jag lova.
Nu sitter man med 2 snus i käften kvällen till ära och bara är. Nana. NU.

Woooopa!

Hallå där godingar.
 
Igår var det mest intensiva benpasset jag någonsin haft. Haha, men satan vad man kan klämma ur sig när man vet att man enbart har 25 min på sig. Det blev.
 
Frontböj:
3 djupa set
Utfall:
3 tunga set
Benpress:
5 set (dropset)
Kettlebell böj:
1 set 24 kg 20 rep
 
Sen kunde jag inte gå. Så det där bör nog göras oftare. Sinnes intensivt för mjölksyran.
 
Efter vila och mat blev det en 2 1/2 timmas promenad eftersom jag är vovvevakt.
 
 
Världens största ego idag... känner mig stor som ett hus och mår kanon. 
 
 

Bra tryck i nacken.

Igår var helt grymt på MMA:n. Laddad med bra mat, energi och fokus. Fick övat mycket armbars efter shoulderpress och olika varianter av denna. Och så vart det massa herre på täppan vilket är fett när vi fick köra med nybörjar gruppen och man får leka lite king. Hahaha. Var taggad efteråt så gick och körde lite axlar, mage och bröst på gymmet (bara några set) och sprang sedan snabba tabatha intervaller på löpbandet. Känns fint som snusen och idag har jag sån träningsvärk i nacke och rygg. 
 
 
Vid 23.30 åt jag mitt sista målmat för dagen och låg ute på terassen och snackade i timmar med min bästa kompis. Fasen vad fint livet kändes då, det tackar jag för.
Visa fler inlägg