Misslyckat bröstpass.

Igår på gymmet var det inte jätte mycket som ville sig, hade sååååå mycket träningsvärk efter torsdagen, hela kroppen var lite öm och sliten. Men jag tog mig dit iaf efter att ha hetsdruckit en PWO, och tänkte nu får det bära eller brista.
 
Bänkpress:
40 kg 12x3
50 kg 8-7-5
Hantelpress:
12x3
Kabelflyes:
10x4
Hantelflyes:
10x3
 
Sen ville det sig inte riktigt mer.. Vikterna ville verkligen inte ta sig upp, så jag lyssnade på kroppen och stod 90 min på crosstrainern istället... hjälp... brände äver 1000 kcal så jag gick hem och laddade som ett vrak med mat och sen fick matkomat mig att däcka i soffan. Idag blir det ännu mer äta, och imorgon också.. så det är bara att ladda och återhämta kroppen efter monsterveckan tror jag. 
 
 
Den seriösa looken också.

Ohaaaay!

Idag är en pluggdag, det vill säga när man bara letar efter andra saker som behöver ordnas i lägenheten. Och äter väldigt mycket mat, det är märkligt med mig, jag blir oftast mer hungrig när jag haft en väldigt stillasittande dag haha... Men det är skönt att vila upp sig ordentligt idag, det har bannemej vart en tuff vecka. Ooohoooj.
 
Till lunch: 100 g lax, 100 g räkor, 25 g fullkornpasta, hummerfond,
chili olivolja, broccoli, 1 ägg, 2 små tomater, babyspenat.
 
 
Mellanmål: 200 g lättkvarg, hallon/granatäpple Fun Light, 20 g nötter
(pistagé, cashew och solrosfrön) och 50 g frysta hallon + lättströ (stevia).
 
 
Det är roligt med instagram, man tar ett snabbt foto (tycker faktiskt det är lite jobbigt att fota maten ibland då jag bara vill stoppa det i munnen med en gång) och så lägger man på en effekt. Sen kan jag sitta och titta på mina egna bilder och dregla för det ser så satans gott ut. Helt skadad. Borde skapa en fotovägg enbart med matbilder... eller en bodybuildingkokbok. Hehe.
 
Jag är mätt nu, så himla skönt att känna sig mätt.

Där kom den, fysen.

Verkar som att tränaren ångrade sig förra veckan då han inte gav oss tillräkligt hård fys så idag vart det fullt ös redan från början. Grymt upplägg och riktigt roligt, med tid även för ordentliga genomgångar med tekniken. Just nu är jag verkligen tokslut, vart en tuff dag idag och hoppas på att kunna få sova gott inatt.
 
Das war alles.
Visa fler inlägg