Är så satans lycklig.

Jag är så glad just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Allt detta slit, hårda arbete, kämpande.... det är påväg att betala för sig. Får så mycket uppmuntran och beröm nu att jag känner i hela mig att träningen tatt en sån jäkla fart det senaste.
 
Hade MMA:n idag och efter 30 min rena submission ronder tog tränaren mig åt sidan och sa; Alice.... killarna är rädda för dig nu. Du är satans stark och får ordentligt med respekt. Fortsätt köra precis som du gör.
 
Och efter passet kommer tre av de andra i gruppen fram och öser mig med varma ord. En sa, - Av alla jag körde med idag, så var du den jag var mest rädd för. Och då menar jag inte rädd som att du är agressiv. Det är din blick, du vet vad du håller på med.
 
Så vad gör jag nu? Jag kommer inte kunna sova inatt heller. Det är för mycket att smälta hela tiden. Tur att jag håller mig ödmjuk......
 
 
 

Dadel och dinkelbröd.

Åh lever för att äta och träna. Mina två absolut största intressen i livet som går alldeles ypperligt att kombinera hahahaha. BUUUUUULK. Hallå eller, nu ska ni få receptet på ett grymt gott bröd jag bakade igår. Den med jordnötssmör på, I'm just sayin. Såja. (Kul att jag är jätte obehaglig när jag talar om mat....)
 
 
Dadel & dinkelbröd

250 g dinkelmjöl
250 g vetemjöl
1,5 dl turkisk lättyoghurt
1,5 dl vatten
25 g jäst
2 msk olivolja
2 tsk salt
2 tsk honung
100 gram dadlar
25 gram valnötter
1 matsked linfrön
1 masked physalis frön
 
Lös upp jästen i fesljummet vatten (dreglar redan nu) tillsätt alla ingredienser (utom de hackade dadlarna och valnötterna) man spara lite av dinkelmjölet och tillsätt om degen blir för kladdig, den ska bara klibba till mot händerna. Låt degen jäsa 30 min i rumstemperatur, slå luften ur degen och tillsätt valnötter och dadlar. Lägg degen i en smord 1,5 l form och låt jäsa ytterliggare 30 min under en bakhanduk i rumstemperatur. Snitta brödet, pensla med vatten och grädda i en uppvärmd ugn i ca 25-30 min. Varmluftsugn 200 grader, vanlig ugn 220 grader. Skär upp, snåla inte med jordnötssmöret och lägg på extra banan och njut av att man enligt studier lever längre om man har lite extra fett på kroppen. 
 
All kärlek.
 

MMA ikväll!!

Och om ni också vill ha lite tips på hur man bland annat kan försvara
sig har ni här en utmärkt instruktionsvideo.
 
 
 Igår körde jag 30 min cardio, 30 min ben.
Knäböj, utfall i smith, benpress, legcurl och benspark.
Lätta vikter och intensivt. Mjuka igenom lite bara, men pumpet vart som jag gillar det.
 
 
Hasta luego.
 
Visa fler inlägg