Hello Sheila!!

Kan ju inte klaga... joooo... det är lite för vackert, lite väl mycket mat, lite väl mycket garv... Nä. Jag har det för fint.
 
 
Tränar på lagom, det är mycket promenerande och bad. Befinner mig för tillfället vid Surfers Paradise i Australien och hälsar på en vän. På mornarna går vi ut och joggar, sedan promenerar vi hela dagarna och simmar i havet. Var på wipeout liknande badbana idag som hette Aqua Splash. Träningsvärk lite överallt och måttligt med solsting.
 
 
Min vän får agera hantel och skivstång åt mig genom resans gång. Styrkan sitter kvar.
 
Vill lära mig spela digeridoo, hångla med Hugh Jackman och dra i mig en cock sucking cowboy.
Det finns så mycket skojsigt här.
 
 

Uttråkad.

Jag blir gärna lite uttråkad när jag inte får lov att lyfta tungt. Var ute på en snabb promenad imorse innan solen gått upp, läkarbesök, sedan lite crosstrainer och cykel. Sen visste jag inte vad jag skulle göra på gymmet, jag var genomsvett men långt ifrån färdig i kroppen. Vill gärna disponera träningstiden lite bättre än att stå och trampa på crosstrainern. Gillar att förena nytta med nöje, och det är inte riktigt det där. Hade hellre klätt av mig naken på gymmet och skrikit "Gratis godis till allaaaaa" men höll mig. Har spenderat kvällen med att packa inför australien. Julbulken sprider sig varm i min kropp och tanken på att ta på mig en bikini just nu får mig att småfnissa. Julskinkan har inte rymt den här julen heller.
 
 

Kvitto på att man försöker.

Sockerkallabaliken fortsätter. Jag sätter min högra hand på att jag kan vara en av de värsta binge ätarna som finns inom "fitnessvärlden". Jag är ju självutnämnt med i den, även om man kan få ett höjt ögonbryn när man putar med kulmagen och har choklad runt hela munnen. Idag stod popcorn och julfudge på schemat när jag tittade på Paradise Hotel. (Guilty pleasure big time). Ja, jag vet att jag vill kolla. Men för att inte låta detta kalka igen mina ådrar gick jag ner till gymmet. Var lite väl sockerstinn och laddade på ordentligt i bänken. Började med en 12:a på 50 kg och insåg att det var för lätt. Lassade därför på till 55 kg och väntade väl inte tillräkligt länge innan jag skulle på och mysa igen, efter 4 rep sa det tvärstop och stången låg rätt över magen så att fudgen var nära att spruta ut. Fram springer en karl och räddar mig, det mest pinsamma var att han kastade upp den där stången som att den låg i en hög med levi's jeans på julrean och jag tackade honom med orden "Du rädda mitt liv" och skämmandes tog jag på mig min fleece tröja för att dölja min t-shirt med trycket "Stronger than life". 
 
Sen drog jag lite mantra för mig själv. "Jag bryr mig inte hur tungt det där var. Jag bryr mig inte hur besviken jag är. Jag tänker inte låta detta trycka ner mig. Show must go on". Och så fortsatte jag gymma, men eftersom jag nu var lite rädd att allting skulle vara supertungt så safeade jag på 20 reps i nästan alla övningar. Hahaha... vad hände där. Tror att jag tonar typ. Jaja, lite rygg, lite bröst, lite biceps och lite ben. Så 20 min på cykeln och sen stretchade jag fitnessfittan style. 
 
Ser ni marsipanmagen eller? God bulk.
 
 
Ibland får man ge saker och ting lite tid. Det är ingenting att skämmas över. Tålamod är en dygd. Albert Einstein var 26 år gammal när han skapade relativitetsteorin. Jag har ändå ett halvår på mig minst att få upp 65 kg i bänken. Tills dess, en dålig dag för egot är en bra dag för själen.
 
 
 
Visa fler inlägg