Viva el Stockholmo.

Efter ca 4,5 timmars totala förseningar upp och ner från Stockholm är jag hemma igen. Kanye och Jay-Z var grymma men Niggaz In Paris hade jag överlevt utan att höra 4 gånger under konserten (om det inte var 5). Kanye's diamanttänder gnistrade fint i rampljuset och Jay Z levererade skönt flow trots att han börjar närma sig ålderns höst. Tyckte det var skönt att se hur de bägge två visar ett självförtroende som att de inte bara ägde Globen och Stockholm för kvällen utan även hur de skulle påvisa "it's yoh booooi frooom Brooklyn" lite som att glöm inte att en droghandlare från gatan kan bli en av de mest inflytesrika och förmögna inom hela musikindustrin. Toppen, fick du sagt det också Jay mah man. Äsch, riktigt bra var det.

Deffen och träningen då? Behöver väl inte ens riktigt förklara att det blev lagt åt sidan under ett par dagar här? Det var mer så att jag slet det i stycken och slängde det i papperskorgen. Lite saker som glidit ner har varit, lösgodis, kakor, latte med vispgrädde, pannkaksfrukost, marabouchoklad, pizza och ÖL. Kommer ångesten krypandes lite innanför nackskinnet nu? Näh, jag vette fan alltså. Fatta vilket tryck jag kommer få på gymmet nu, det bara pulserar i ådrorna. Men får väl erkänna att jag själv tycker jag är lite patetisk som inte ens klarar en månad. 2 veckor kvar till den 15:onde nu, så det är bara att bita ihop och träna mer, för det här med att hålla kosten är inte riktigt min grej. Nu blir det iaf CX-work och Indoor Walking mellan 10.30-11.30. Hasta luego.


Lever hon ellur.

Kanske ni undrar... ja, fast fan det är knappt. Ont i halsen som en dåre.. Mycket jobb, mycket träning och dålig sömn så blir det tydligen lite så. Nu blir det kurrerande. Och så får man städhjälp, se på den. Vilodag idag (ofrivillig men vad ska man göra), Stockholm imorgon, förhoppningsvis frisk igen på onsdag då jag tar i med hårdhandskarna de resterande två veckorna. No time to rest. Vikten då? 69,0 kg.... ??? Ja då. Tung och farlig. Ni börjar nog fatta hur biffig jag är. Hahahaha. Lite mat på det?

Musten gick ur.

Jobb idag igen, sen sol, middag på tranquilo, hoj, biljard och melodifestival. Ingen träning, opa, en liten korv orkar inte idag. Morgonpromenaden blev av, 5,8 km i futande fart, känns som att det är påväg mot något bra... Känner att jag har pump i kroppen och att jag känner mig fastare... Deffen då?! Går åt pipsvängen. Hahahaha... Jag är verkligen sämst på att hålla kosten. Dåligt, sämre, Alice. Det är extremt svårt... Det känns som att ju mer jag förbjuder någonting, desto bättre smakar det. Ungefär som med allt här i livet... när någonting ska spelas sådär svårfångat, så är det ju såååå mycket läckrare när man får det. Precis som med en klänning man inte har råd att köpa, den blir vackrare.. En kille man inte får kyssa blir snyggare... En hantel man inte kan lyfta blir lockande... Ni förstår vad jag menar... Sådär är det med den gottiga maten... (fast jag inte lyckas förbjuda något) men jag kämpar. Imorgon kommer formbilder.

Visa fler inlägg