Gökboet.

Var på Gökboet idag, var supertaggad och trodde att jag skulle behöva jobba skiten av mig... överdrivet exalterad och uppumpad och detta blev en liten besvikelse då det var enormt mycket väntan, man hann bli kall och all energi man kirrat upp hade ingen riktig stans att ta vägen. Så efter lite gladiatorövningar, yxkastning och lite volter var jag åter på hemma plan vid 23.00, det slutade med att jag var på gymmet 23.05 och stannade där till 00.15. Så nu fick jag gottat igenom mina ben med:

17 min uppvärmning intervall träning cardio:

Legcurl: 50 kg 8x3
Benspark: 60 kg 8x3
Utfall: 16 kg 12x2
Benpress: 150 kg 8 st + 100 kg 12 st
Benböj: 50 kg 8x3
Vader: 20 kg 25x3


Why you wanna trip on me.

När dessa blåmärken gosat till sig så ska ni få bildbevis på hur mycket stryk jag fått idag på träningen. Kanske tillomed en liten blåklocka som kommer fram med soluppgången imorgon. Fick mig en skitig fot rätt i själens spegel och när Suada sa, shit du blöder, sprang jag förtvivlat ut med handen för ögat och tänkte hur jobbigt det skulle bli att se musklerna växa kisandes. Men skrapsår som sitter precis vid ögonlocken och ingen överdriven uppsvullning men lite obehag kommer jag nog framkalla hos männen när jag klär av dem med blicken.

Suadas sista träning idag också, så tråkigt så jag har svårt att riktigt relatera till det om jag ska vara helt ärlig. Träningarna kommer inte bli desamma när jag inte har henne skuttandes framför mig med "Väääänta bara tills jag får tag på honom" och "Ser du den häääär" håller högerarmen högt upp och jabbar med vänstern. Vi skrattar så vi gråter ibland på träningen och nu blir det inget mer med det. Nästan så man känner för att dricka en whiskey och kolla på the Notebook.

Föresten var jag på PT konsultation idag och tjejen var helt jäkla underbar. Vi blev så exalterade bägge två när vi diskuterade mitt schema att en kram inte var långt borta och det var så skönt att höra att hon visste vad hon pratade om. När jag berättade att jag hade svårt att få träningsvärk i armarna nu för tiden och inte visste riktigt vad jag gjorde för fel sa hon bara, "Det ska vi nog ordna" men en lite sådär djävulusisk underton och vi bägge sken upp som solar. Tror att detta kan bli riktigt bra, ska tänka över detta över helgen nu och se hur mycket tid, pengar och engagemang jag har råd att lägga. Kärlek och respekt, sov gott.

Visa fler inlägg