Stupid powers.

Hej.
 
 
Ibland ser jag mig själv lite som en female-super-hero. Typ skuttar runt för att jag är så jävla glad över resultaten träningen givit och tänker, "Ingen är så stark som mig, ingen är så snabb som mig, jag har superkrafter". Jag är ett kaxigt småglin.
 
 
Sen älskar jag när folk försöker motbevisa mig. Kanske inte riktigt tror att man är så stark som man säger. Så ibland får man till det och kan trycka upp superheros som faktiskt har riktigt idiotiska superkrafter. Kolla här änna:
 
 
Wondertwins var ju ändå galet mycket töntigare än vad jag är, bruden till höger kunde förvandla sig till ett djur, vad brukade hon välja då? Ekorre typ. Jag hade förvandlat mig till en blodtörstig mördarval. Brorsan, han kunde förvandla sig till vatten. Typ väta någons säng så det såg ut som de pissat ner sig eller? Ändå mer lame var att de skulle knocka varandras händer och bara: "Supertwin powers acivate" man bara: Sluta incesta.
 
 
Bouncing boy. Alltså helt ärligt, bara ta en titt på snubben. Kul att ens superkraft är att man ska se smällfet ut.
 
 
Här har vi någon som kunde varit lite cool. Tag kallas han. Det har med löpning å göra säger jag. Åh Usain Bolt tänker ni.... Om det bara vore så bra. Nej då, han kan bara få andra människor att löpa iväg. Kanske hade varit gött om man haft nått paralyserat äckel efter sig på krogen, men annars? Inte coolt.
 
 
Det är inte lätt att vara denna katten. För det första ser han ruskigt peddo ut, och ingenting man vill möta i en mörk gränd.. Det humoristiska i detta är att hans superkraft är att han kan sätta färg på saker och ting. Tro mig, det kan jag med en pensel och lite läppstift också. Typ kul superkraft om man är 6 år gammal.
 
 
Nej då, hybris. Men jag har nog tamejfasen superkrafter. Superkrafter man själv kan bestämma om man vill ha.

Hallelujah.

 HELVETE!!
 
Jag blir tokig, hela mitt inlägg försvann.......... SKIT SAMMA. Det finns inga gränser om man pushar sig själv, tog massa rekord idag. Bland annat djupar marklyft, 60 kg 10x2, 70 kg 8 ggr, 80 kg 6x2. Knäböj 70 kg 8x3. Utfall 16 kg 12 st x 3 jägarvila 30 sek imellan, utfall 12x2 utan vikt, jägarvila 30 sek imellan. Crosstrainer 10 min, gång med 7-8-9 lutning 10 min.
 
Har en snubbe som kallar mig Rambo på gymmet, idag sprang han efter mig med papper och ville praktiskt taget torka mig i pannan när han såg hur jag ansträngde mig. Skulle förklara hur mycket han gillade starka tjejer och vilken snygg kropp jag har, kan vara därför alla rekorden sprängdes. Men jag är så trött på allt puttenutt. När han frågade om jag var sambo med någon sa jag, fuck no, jag är singel Rambo. 
 

Fieldtrips!

FETT på Colors igår. Ni som bor i Göteborg måste gå på Nefertitis sommarklubb. Det är så jävla bra. Jag färgade hela håret med ögonskuggor och drack blåbärsdrinkar så det slog härliga till. Idag har det slagit härligt till i min skallebonk och det har inte blivit många knop gjorda. Jag ska ner och ta gymmet inatt tänkte jag. När smällan lagt sig ordentligt.


Visa fler inlägg