Utan träningsvärk.

Första gången i hela mitt liv jag vaknar upp efter ett Bodypump pass och inte kan känna det i kroppen, bra tecken på att kroppen börjar vänja sig vid övningarna och man blir mer vältränad men även ett tecken på att jag kan lägga på ännu tyngre vikter.

Jag är lite nervös bara för att skada mig dock, jag tar redan ganska mycket i jämförelse med de andra och drar mellan 15-18 kg på de största muskelgrupperna (såsom rygg och lår) och 3-5 kg på de minsta (såsom triceps och biceps). Detta är ju även väldigt mycket statisk träning så det vill till att man tar en vikt man orkar lyfta flera minuter i sträck. Men nästa gång ska jag nog våga pumpa upp mig ett par kilo till. Förutom deadliften och frivändningarna. Det fixar jag helt enkelt inte.

Låg även -2 kg på vågen imorse och känner skillnad på magen, sidomusklerna speciellt som det är stor skillnad på i hårdhet. Börjar få mer definition i musklerna också och kan inte pinsamt nog låta bli att spänna mig lite varje gång jag går förbi en spegel. Sen äter jag faktiskt mer kolhydrater nu än vad jag bestämde mig för i början, men jag försöker så gott det går att hålla mig till mer sunda sådana. T.ex gjorde jag en frukost smoothie på apelsin och fikon. Helt underbart med socker (men bättre socker än en påse godis) och känner att det gör en hel del för energin och orken.

Och gud jag har hittat min nya nisch, burpees. Hahahaha. Fattade inte att det var det först, men vilken träningsvärk i magen man får av det. Det är ju som en explosions planka. Första gången jag gjorde dem trodde jag det var ett skämt så jobbigt det var, och nu näst intill kastar jag mig ner och klara en runda på många innan jag mår dåligt.Stämmer verkligen den uträkningen? Jag tror jag behöver lära mig lite mer fysiologi och näringslära.
Är ganska säker på att jag äter betydligt mer än 1436 kalorier per dag...